Websites

Wilt u een website of applicatie laten bouwen, of is uw website toe aan een frisse look? Dan kan ik u daar zeker mee helpen! Met verschillende jaren ervaring met programmeren in HTML, CCS, JavaScript, PHP, Python en ervaring met Angular, Bootstrap, WordPress, en Laravel ben ik veelzijdig en kan ik vast een oplossing bedenken die bij uw wensen past.

Hieronder ziet u een aantal van de projecten die ik met trots heb afgerond.

Portfolio

https://cinepilot.nl
cinepilot.nl
Deze website heb ik gemaakt voor Cinepilot. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van FPV video's. Deze website is vanaf scratch gebouwd en heeft een unieke style die aansluit bij Cinepilot.
https://3dme.nl
3dme.nl
Vanaf 3Dme.nl doe ik voornamelijk mijn zaken omrent 3D-design en 3D-printing. De website bevat ook een webshop welke ik zelf vanaf scratch heb gebouwd. De applicatie is gemaakt in Flask en heeft aan de achterzijde een mooi CMS waarin ik alle producten kan beheren.
https://madmikefpv.com
MadMikeFPV.com
MadMikeFPV is een webpagina die ik heb gebouwd voor mijn eigen Youtube kanaal. Het design is bedoeld om wat ruiger te ogen. Op dit moment doe ik helaas niet zoveel meer met dit kanaal of deze website. De pagina is net gebouwd in Flask. Het leukste element aan deze website is de video preview. Deze geeft automatisch mijn laatste youtube upload weer.